lørdag den 20. december 2008

Så blev han 5!

I går var der så en fantastisk sød lille dreng, der blev 5 år! Han blev vækket af brødrene som sig hør og bør med fødselsdagssang og flag.
Og så gik det ellers hurtigt nedenunder til de ventende gaver. Der var en cykelhjelm, en ringeklokke, et spil, nogle kort, et penalhus "med tre lynlåse", et håndklæde og nogle penge.

Og altimens han åbnede gaverne sad de tre andre og spekulerede over, om der mon ikke var en gave til dem.

Og det var der - de fik alle fire en fællesgave - en juniorguitar. Så nu bliver der øvet på "se den lille kattekilling".


Senere på dagen blev vi invaderet af en stor flok pirater, og inden længe løb der 10 sørøverfætre og -kusiner rundt i haven på skattejagt. Og derefter blev gavestablen udvidet med både en opgavebog, magnetbogstaver og en bil.



5-årsdrengen havde bestilt "frugtmand" til servering, og onkelen havde medbragt tilhørerende fyrværkeri til aneldningen.




Senere på aftenen, da de to yngste fætre var kørt hjem i seng, og den ældste var blevet for at overnatte, gik den vilde fangeleg gennem hele huset. 5 fætre og 2 kusiner i fuldt firspring. De fik lov, og efter en halv time havde de fået løbet krudtet af. Og det var så enden på den dag.

Vi to fik så smidt os i hver sin sofa og tænkte over dagen, og dagen for 5 år siden. Vi mindedes hvor hurtigt den lille mand kom til verden, og hvordan Thomas kørte som en bølle og over for alle røde lys, men jeg sad og skreg ned i sofapuden ... men vi nåede dog ind på fødestuen! Og som Thomas kommenterede, og som vi fik os et grin over: "Det var så første og eneste gang den dreng havde travlt med noget!"

Ingen kommentarer: