onsdag den 28. januar 2009

Så lykkedes det i andet forsøg

Så har vi gjort det igen! Holdt børnefødselsdag. Denne gang var det den 5-årige, der skulle have børnehavevennerne på besøg. Den fødselsdag, som vi måtte aflyse i december, fordi den lille mand fik feber aftenen inden.
Så vi kom da i rimelig tid ud af fjerene i morges, så der lige kunne nås at blive skovlet lidt nullermænd ud, ryddet op og lavet mad.
Den unge herre havde selv bestemt festens indhold. Tema: Sørøver. Hovedret: lasagne med grøntsagser og dip til. Dessert: "frugtmand". Lege: "de skal da bare lege med det, de har lyst til". Men storebroren blev alligevel bestilt til at lave en skattejagt.
Jubeldans
Ungerne ankom og festen satte igang med højt humør. Igen måtte jeg undres og glædes over, hvor stille og rolige sådan 10 stk 5 og 6 årige kan være, når de bare er vant til at gå i en børnehave, hvor der er enighed om, at man ikke tolerer råben og unødig larm. Hep-hep til pædagogerne der! Og når de så heller ingen sukker har fået, holder det dem på gulvet og ikke oppe under loftet.





Inden de tog hjem til børnehaven igen blev det lige til en hurtig gang fodbold i den vintertriste have.

Tilbage var opvasken og en meget glad og tilfreds dreng, der endelig havde fået holdt sin fødselsdagsfest for børnehaven.

Ingen kommentarer: