søndag den 8. marts 2009

"Jeg er så glad for min cykel"

Nu da foråret nærmer sig, og det igen er tid til flere udendørsaktiviteter, tænkte vi, at mindstemanden godt kunne lære at cykle. Han har altid været glad, når der var fart over feltet, og en pivert er han heller ikke. Han har gjort vej og skov usikker siden juleaften 2007, hvor han fik en løbecykel, som har været et meget kært eje lige siden.

Det tog ca 15 minutters træning med fars hånd i nakken, inden han havde styr på det der med pedaler også. Men cyklen vi havde i skuret fra de tre ældre brødre var for stor - de har alle været over et år ældre end ham, da de lærte at cykle på to hjul. Så et hurtigt kig i dba og en tur til Solørd, og så havde han sin helt egen "ildcykel", som han kalder den.

Nu skal der bare styr på, hvordan man starter, og hvordan det lige er, man får bremset. Igår klarede et vildthegn det for ham, men det holder ikke i længden, og kan også gå hen og blive tidskrævende med alle de skadestuebesøg og tandlægevisitter. Her kommer han for fuld udblæsning på søndagstur i skoven!


Ingen kommentarer: