onsdag den 23. september 2009

20. september 2009

Og så tager vi lige en dag mere!
Og endnu flere gaver ...
Til både små og store ...
Og så var det ellers ud af huset alle mand, for det var årets store loppemarkedsdag på skolen. Så der blev både solgt fra de forskellige boder, og der blev købt ind af både små og store. Og for en gangs skyld fik vi også andet end skrammel med hjem. Der var adskillige gode legesager, spil og sågar svømmefødder med hjem. Men et af de store hit var sæbekassebilen, som faren alligevel ikke kunne få sig selv til at smide ud. Den er blevet flittigt brugt siden da - dog uden sikkerhedssele og styrthjelm (og mine brødre ved, hvad jeg hentyder til!!!)
Aftensmaden blev indtaget på Jensens bøfhus - det er der ikke det store at skrive hjem om - men vi fik da vores mad - til sidst ...
og alle kunne drage mætte og trætte hjemad efter endnu en begivenhedsrig 9-års fødselsdag!

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Nu skal vi lige have en ting afklaret: Det var ikke en sæbekassebil - men en trækvogn. Og det viser bare at vi var forud for vores tid.

Og på den anden side - hvad er værst:

1. køre trækvogn uden styrthjelm og sikkerhedssele

2. ligge usikret og sovende i bagruden af en FIAT 850 (special)Novrup-Tårs?

Anne-May Müller sagde ...

Se, nu havde jeg jo sikkerhedssele på i jeres såkaldte trækvogn: I havde jo bundet mig ordentlig fast med selvbindergarn, så da jeg væltede for enden af bakken måtte Mor ud og klippe mig fri, før hun kunne få vognen væk!
Så I havde skam tænkt på sikkerheden! :-)
Historien om Fiatten tror jeg bare vi overlader til englehænder!