onsdag den 13. maj 2009

Siden sidst

Jeg kan bare slet ikke følge med til at få opdateret sidens læsere om vores forehavender i den "lille" familie i Det Hvide Hus. Der sker så meget, og nogle gange lidt hurtigt, så jeg når desværre ikke at få alle guldkorn og gode fotosituationer lagt ind. Her kommer et lille resmué. Faren har holdt fødselsdag. 38 år! Han blev vækket af flag og skønsang fra morgenstunden, og fik overrakt gaven af mindstemanden: et par sikkerhedsbukser.


Da tiden nærmede sig aftensmad måtte vores to indbudte gæster desværre melde afbud pga sygdom til stor fortvivlelse for bønene ... for man kan da ikke holde fødslesdag uden gæster! Så måtte vi jo lige lave et hasteopkald til faster m familie, der straks var frisk på en lille spontan køretur mod lidt aftensmad og legekammerater til børnene. Så de (og han) fik en hyggelig dag.


Allerede fem dage senere havde Bedstemor fødselsdag - så det blev til en éndagstur over bæltet for at fejre hende med maner. Vi var tildligt oppe - kunne nå både at spise morgenmad hjemme og morgenmad i Jylland inden kl 9.30.


Alt i alt en HERLIG dag, som også bød på fætter/kusine leg og en indkøbstur i Bilka - hvad mere kan man så ønske sig? Nå ja, rabarbertærte og vafler til kaffen - så det fik vi så!


Bededagsweekenden bød på intensivt arbejde for moren og faren - så børnene blev endnu engang transporteret til Jylland, fik en ekstra fridag og en tur i Legoland!



Nogen kan ikke få det vildt nok



Andre er bange for en stille tur i pirat-bådene



Dog var der enighed om, at en tur i toget også er helt ok!



Heldigvis har Bedstemor og Bedstefars naboer også børnebørn, så pludselig var der tre fjollede, rødhårede 8-årige drenge, der fistrede rundt i haven.


Denne uge byder også på travlhed og ikke mindst en spændende weekend forude - ihvert fald for den 5-årige, som skal overnatte i Børnehaven med de andre før-skolebørn fra fredag til lørdag. Kufferten og soveposen er lagt frem!

Ingen kommentarer: