fredag den 4. december 2009

Og så blev han 4 år!

Den 24. oktober kunne vi så fejre, at yngstemanden blev 4 år! 4 år, der både er gået meget hurtigt, men samtidig føles som om, det er læææææænge siden, han var baby. Og baby var han jo heller ikke særlig længe, og nu er han en stor, frisk (og lidt fræk) børnehaverod, der nok har en mening om, hvordan tingene i hans liv skal organiseres!



Han stod som sædvanlig tidligt op - i dag dog en time tidligere i anledningen af fødselsdagen, så kl. 5 stod der en lille klatøjet dreng og mente, at NU måtte det da være morgen. Han klarede faktisk at vente helt til kl. 7 med at åbne gaverne, som ellers lå og fristede på sofabordet. Men når det nu er fødselsdag, så skal man jo vækkes af familien med sang og flag, så han kravlede pligtskyldigt i seng igen og lod som om han sov, da det behagede resten af familien at stå op :-)



Og så gik dagen som den skulle - masser af fætre og kusiner til at fejre fødselaren. Skattejagt og selvbestemt menu: ris og boller i karry med vafler til dessert - det var heldigvis en menu ,der var nem at overkomme!





En festlig dag, som drengen og forældrene var tilfredse med!



Ingen kommentarer: