søndag den 13. december 2009

Stilhed før storm ...


Så er det endelig lykkedes os at få en rimelig stille og rolig weekend. De to ældste er på spejdertur her i weekenden, hvilket betyder, at vi har halveret børneflokken - det er jo helt fantastisk kun at være en gennemsnitsfamilie i to dage! Jeg vandt lodtrækningen om, hvem der skulle bruge 3 timer en fredag aften på at være chauffør - tilgengæld sætter gemalen af sted for at hente lige om lidt.


Den 5-årige har produceret "snefnug" hele dagen i går. Han blev introduceret til begrebet i børneklubben i kirken i går, og så fortsatte han herhjemme. Så i dag skal vi have pyntet vinduerne i hans værelse, håber jeg.
Ellers byder dagen i dag på en løbetur i næsten-solskin, frost og en smuk vinterskov. Og så har jeg som mål at få begyndt oprydningen af børneværelserne ... og JA de trænger!
Forude venter en hektisk uge med luciaoptog, tandlægebeøsg, forældresamtaler, legegruppe, børnefødselsdag, familiefødselsdag, morgenmad i skolen - nå ja, så skal jeg også nå at arbejde ... godt det snart er juleferie!!!

Ingen kommentarer: