søndag den 20. december 2009

Den dag Mathæus fyldte 6 år ...

Det er ikke altid lige let at have fødselsdag "5 dage før jul", når forældrene i forvejen er ganske fortravlede og en pæn del stressede midt i al december-hurlumhejet! Men en fødselsdag fik han da, og jeg tror såmen også, at han endte op med at være ganske fornøjet. Men opdateringer på bloggen er det ikke blevet til før her, næsten 1½ måned senere. Men NU ...
Vi begyndte allerede dagen før med en fodboldfest bestilt af fødselaren for klassen. Alle kom glade og fornøjede og drengen fik sine gaver.


Han ville have pizza til frokost, så det var heldigvis en overkommelig opgave at sørge for.


Storebrødrene havde arrangeret en skattejagt, som heldigvis foregik udendørs i den dejlige sne. Hvem er så heldig at have sne at sende ungerne ud i, når der er fødselsdag??



Dagen efter begyndte tidligt ... nærmere betegnet kl. 5.40. Den tålmodige fader stod op og tog tørnen, og han klarede at vente 1½ timer (!) inden han åbnede sine gaver, selv om de lå og fristede på sofabordet. Traditionen tro skulle han jo også først "vækkes" af sine brødre med sang og flag.



Under en dejlig jule-koncert i kirken på den anden side af gaden dukkede Bedstemor og Bedstefar op, og senere på dagen ankom så en hel hær af andre familiemedlemmer.



Kan ikke engang huske, hvor mange vi blev ... ca. 20.


Højt humør, spændende tur i skoven, endnu flere gode gaver, godt selskab og enkel aftensmad. Men ak ... undertegnede formåede at skære et SERIØST dybt sår i venstre tommelfinger fordu hun liiiiiige skulle klemme en konservesdåse sammen fordi man så kunne spare ca 2 kubikcentimeter i den i forvejen overfyldte skraldespand. Dumt, dumt, dumt!!! Bedstefar blev beordret til chauffør, mand og svigerinde fik en hurtig indføring i de sidste foreberedelser af aftensmaden, og så afsted til skadestuen. 1 stivkrampevacciantion, 4 stik med bedøvelse, 6 sting, 1½ time og en stor forbinding senere var jeg hjemme tids nok til at nå desserten. Opvasken tog de andre sig heldigvis af - der må være visse foredele ved at være så klodset!

Ingen kommentarer: