fredag den 4. december 2009

Efterårsferien - på efterskud

Tingene her på bloggen er præget af, at jeg ikke altid har lige meget tid til at gøre de ting, som jeg gør fordi det er sjovt, og ikke fordi jeg skal. Så derfor kommer her nogle billeder og et par kommentarer fra efterårsferien 2009 (uge 42).


De første par dage blev tilbragt hjemme med afslapning og en tur til Toys R Us. Der blev det længe eftertragtede bordfodbold/pool/bordtennisbord indkøbt - så nu har vi sådan et monstrum stående i stuen!
Tirsdag gik turen så mod Blokus og det dejlige Vesterhav. Første stop var hos Farmor og Opa. Der blev der udlovet lommepenge for at samle æbler op, så der var rigtig gang i Opas tegnebog.






Vi havde lejet et lille bitte sommerhus til formålet, og når man kun skal være der i fire dag, så har man ikke brug for mere.
Der er altid dejligt ved Vesterhavet, og når der bare er nogle klitter at klatre i, er fire drenge nemt aktiveret et par timer.




Den ældste bekendtgjorde da også: "Mor, nu ved jeg, hvad jeg skal være, når jeg bliver stor. Jeg skal være klitklatrer!"


Onsdag besøgte vi onkel, tante, fætter og kusiner i Ålehullet og fik set deres lille paradis. De ældste hjalp med at kløve brænde, vi andre nød bare udsigten og samværet og en tur til stranden.
Torsdag besøgte vi Skagen og Grenen -



og det var en stor og dejlig oplevelse for os alle. Vejret var helt fantastisk enestående, og historierne i den by er jo også spændende - specielt, når man kan downloade dem på turistbureauets hjemmeside og høre dem i bilen på vej dertil. Et besøg på Egnsmuseet kan også varmt anbefales.
Fredag var der storm eller kuling - vi måtte i hvertfald have et godt tag i mindstemanden for at han ikke skulle blæse væk.


Bule i bilen kom der også, da vi ikke kunne holde dørene, og de blæste op med stor kraft.


Sejladsen hjemad var yderst ubehagelig. Specielt, da kaptajnen standsede færgen ude midt på Kattegat og sagde, at nu skulle vi holde godt fast i børn og løse genstanden, mens han drejede færgen op mod vinden, så vi kunne sætte kursen ind mod Odden. Pyh! Men vi kom dog i land.
Og så gik hverdagen i gang igen!

1 kommentar:

Bedstefar sagde ...

Ja, men så kan I bare lære, at ved Vesterhavet parkerer man altid i modvind:-)